05 maj 2010

Recension...

Filmen igår ("The Descent 2") var jättebra! Eftersom vi har kollat på typ alla skräckisar som finns, så brukar vi lätt kunna räkna ut vad som kommer hända... men faktiskt inte i den här filmen. Det hände en hel del oväntade saker... så det var ett plus!

Ett minus var vart biografen låg.

Shopping-centrumet är inte det nyaste direkt ("The Wheel" för er i Durban...), och det ligger ganska i centrum (fast väldigt nära turist-hotellen)... vilket faktiskt inte är det bästa området att vara i... Speciellt inte på kvällen. Men vi kunde parkera precis utanför ingången, och vi fick tag i en form av väktare som kunde hålla koll på våran bil, så det kändes ok. Och vi visste att det skulle finnas vakter inne i centrumet, så vi tänkte att "hur farligt kan det vara?".

Och visst gick det bra... och våningen där bion låg var rätt häftigt byggt (resten av centrumet var små-risigt, enligt oss)... Men med risk för att låta rasistisk; vi var typ de enda vita där (med undantag för en och annan Indier), och ärligt talat så var vi inte helt avslappnade med det... Tyvärr så är det så här i SA... hur gärna man än vill tycka att "alla kan röra sig överallt", så stämmer inte riktigt det här ännu. Så med facit i hand; vi kommer nog inte skynda oss dit igen för att kolla på film... men vi kan tänka oss gå dit igen om filmen bara går där (vilket den här filmen gjorde).

See ya!/Lindah

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!