16 maj 2010

Lördagen

Gårdagen gick fortare än fortast... jag vet inte riktigt vad vi sysslade med hela dagen... Det var dåligt väder, med regn nästan hela dagen... Vilket alltid är ganska trist, men samtidigt lite mysigt (om det bara är en dag i a.f).

På kvällen hade vi middags-sällskap av Maria och Don. Himla trevligt, som vanligt! Maria som får barn om någon månad börjar få en riktigt stor mage... jättefin! Ska bli spännande att träffa den lilla när han väl tittar ut!

Känns som att i princip alla man känner skaffar barn just nu... och maj-månad och augusti verkar vara populära månader att föda i. Så vi ser fram emot att få bebisbilder mailade till oss var och varannan dag närmaste tiden. =)

Idag är det "on show" här, så vi hoppas på att det kommer typ; ingen alls och kollar på huset.... Håll tummarna för att folk har bättre saker för sig en solig dag som denna!

/Lindah

2 kommentarer:

  1. Tack sa jattemycket for en supertrevlig kvall!! Som vanligt var maten hur god som helst!! Idag har jag varit hemma och lagat luncher och middagar for veckan, samt bakat en rulltarta och en kladdkaka till Don att ta med sig till jobbet imorgon for hans fodelsedag som egentligen var forra sondagen. Hann med en timmes promenad langs strandpromenaden. Nu ar jag helt slut! Ha en bra vecka!! Hoppas de inte far nagra bud pa huset tokstollarna! Kram Maria

    SvaraRadera
  2. Hahaha... oj, vad du har hunnit med mycket! Duktigt! Själv har jag typ inte gjort ett dugg... skypat och diskat, bara. =)
    Vi får ta en promenad snart i vårat område o glo på hus. =)
    Kramar!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!