04 maj 2010

Ikväll blir det bio!

Jag hade velat se "Alice i Underlandet" i 3D, men såklart så har den slutat visas i 3D... Så går det när man är SEG! :/
I det här landet går det inte att vänta med att se en bio eller att köpa ett klädesplagg... då tar det slut! Det går snabbt i vändorna, jämfört med Svedala. Där tyckte jag att samma film visades i typ hundra år, eller så.
I alla fall; så såg vi att "The Descent 2" går nu!! ("Instängd 2", i Sverige. Tror inte den kommer på bio där, men säkerligen på DVD. Ni minns väl filmen där 5 tjejer ska utforska en grotta, och de blir fast där..??)
Vi blev överlyckliga.... Vi som ääääälskar skräckfilmer! Och den första var ju bara såååå bra! Så nu ser vi med spänning fram emot kvällens film!
Dessutom är den på en biograf i ett köpcentrum som vi aldrig varit på... Få se hur det blir. Men i vilket fall som helst så kan det ju vara värt 16 spänn per person!

See ya!/Lindah

1 kommentar:

  1. Åhå jag som blir så rädd för skräckfilmer!! Såg instängd två i Colombia minns jag, vågade knappt gå hem från bion i mörkret längs stranden!!! Var 2:an bra?

    SV:
    Haha ja visst är den underbar! Alla dessa apor, de är verkligen överallt!

    Ja det blir absolut en till resa till Sydafrika! Ska komma ihåg det, missade det denna gång. Men sedan hinner men inte allt på tre veckor heller, tyvärr...

    Ha en underbar dag!

    /M
    http://www.maxiander.se

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!