13 juni 2010

Rätt plats på rätt tid


Ikväll är det dags för första World Cup-matchen i Durban... Spännande! Australien-Tyskland. Vi tänkte ta en sväng förbi stadion för att kolla in stämningen utanför. =) Ska även bli kul att se om det kommer filmas runt om stadion och Durban oxå.

Och igår när vi var utanför "Gateway" så märkte Dave att det var ovanligt mycket poliser där, strax efter det ser vi en drös med journalister, fotografer och fans utanför ett hotell. Så vi fattade så klart att nått team var på väg dit.

Nån minut senare så kom det ytterligare 4 polis-MC, 4 polisbilar + fullt beväpnade militärer som eskorterade en buss och 2 mini-bussar. Ut kommer Australiens fotbollslag och deras coach, läkare osv. Häftigt att vi fick se dem på nära håll! Snacka om att vara på rätt plats vid rätt tid... Tyvärr hade vi ingen kamera med oss... och det var sista gången under den närmaste månaden som jag lämnar huset utan kamera!

För er i Durban som har lust att knacka dörr på hotellet i jakt på fotbolls-spelare från Australiensiska laget, så bor de på "Protea Hotel" vid Gateway! ;)

/Lindah

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!