16 juni 2010

Planerings-dax!

Idag skiner solen igen... tack och lov... för det börjar bli riktigt kallt på nätterna nu, och vårat hus kyls ned i blixtens hastighet. Behövs lite sol under dagen för att vi ska få upp en skaplig temp. inne.

På dagens schema står planering av födelsedags-resa i Oktober! Kul, kul! =) Har redan kommit en bit på väg... som att bestämma vart vi ska åka! Destinationer som varit "på tapeten" är; Zanzibar, Zambia, Sverige och nu till slut valde vi Krugerparken! Vi har ju bara varit där en gång (två dagar) och vi känner att eftersom vi kanska bara bor kvar här i landet året ut, så vill vi passa på att "tömma" landet på det vi vill göra och se! Och vi båda är ju helt galna i safari, och dessutom har vi inte sett leopard ännu.... vi tror stenhårt på Kruger i den frågan! Så det känns som ett bra val! =) Idag ska jag boka lite boenden, har jag tänkt.

Dessutom är det ju matchdag i Durban idag, och även Sydafrikas andra match ikväll... så det blir även en hel del fotbolls-tittande idag. Ni håller väl tummarna för Bafana Bafana!?!

/Lindah

3 kommentarer:

  1. Visste inte att det var bestämt att ni flyttar i slutet av året. Vet ni vart ni ska ta vägen efter Sydafrika?

    SvaraRadera
  2. Det är inte HELT bestämt att vi flyttar i slutet på året. Men troligen. Dave är klar i okt/nov ungefär, och han lär inte få jobb som pilot i SA, som det verkar på arbetsmarknaden just nu i af. Tyvärr!
    Vi flyttar dit han får jobb... får han inget pilotjobb så blir det Sverige för att "mellanlanda" tills han får jobb någonstans i världen. Vart spelar ingen roll för oss... men gärna nått varmt land. =)
    Jag kommer skriva i bloggen när vi vet vart vi hamnar och vad som händer. =)
    Hur länge ska ni bo kvar?

    SvaraRadera
  3. Vi vet inte heller riktigt, men det lutar åt juni 2011, ett år kvar med andra ord. Och det är så mycket som vi fortfarande inte sett/gjort, t ex Durban, Drakensbergen och Victoriafallen!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!