24 juni 2009

Paket!

Igår fick Dave en paket-avi på posten... Vilket gjorde oss sjukt nyfikna! Vad kunde det vara?! Han väntade inte på nått... så vi misstänkte att det var från hans systrar; Sia, Frida och Malin med familjer/respektive.
Vi skyndade oss till posten, och hämtade upp paketet... och vi såg direkt på handstilen på adresslappen, att vi våra misstankar hade varit rätt. =)

Väl hemma så blev det till att öppna... Först ramlade det ut en cd-skiva som Dave skulle lyssna på innan han öppnade paketet. Det var ett ljudklipp inspelat från "Sällskapsresan" (vi äääälskar den filmen, och såg den rätt nyligen... )...
Det som var på skivan;
Damdamdadamdam..... (musik från sällskapsresan, för er som inte förstod det...hahaha)
-"Har paketet kommit?"
-" Ja, paketet har kommit!"
Damdamdadamdam.....

Hahahahaha! Som vi skrattade! Klockrent citat! =)
Och när Dave öppnade blev det såååå ännu roligare! Det var ett knäckebrödpaket! Hahaha! Vi trodde vi skulle dö av skratt!!
(För er som inte har sett filmen, eller har dåligt minne; i filmen ska en läkare smuggla pengar ut ur Sverige, och lägger det i ett knäckebrödpaket!)
Förstå vad de måste ha klurat på det här!! =)
Och i knäckebrödpaketet så fanns det (förutom knäckebröd); ett frågespel om Sverige, "Tingeling"-cd (för er som har den; lyssna på näst sista låten, den om barnen i Afrika... hahahah... stämmer exakt in på oss!), en drös med filmer och en MASSA godis!!
Väldigt kul gjort, och otroligt uppskattat! Helt klart en svår present-idé att slå!!
Dave skickar massa tack (även) via min blogg! =)

1 kommentar:

  1. Hahaha! Ja vi var sååå stolta när vi kom denna klockrena idè! Haha! Bra att d blev uppskattat=) kramar till er!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!