07 juni 2009

Båt-race!

Idag har det varit mulet och grått... så vi tog och åkte till Hazelmere Dam, som ligger ca; 2 mil norr om Durban. Vi hade sett att det skulle vara ett "F1 Powerboat Race" där idag. Ingen av oss har sett ett sånt race förut, så vi tyckte det skulle vara lite kul... och det var det! =)
Det var väldigt bra annordnat, men som med alla motorsporter så drar allt ut på tiden något så fruktansvärt... (Fast crosstävlingarna i Sverige är mycket VÄRRE än vad den här tävlingen var... tidsmässigt, alltså.)

Fast vi hade ett himla problem med att hitta dit. Vi tog nämligen gps:en och tänkte att då blir det lätt... men den JÄKLA gps:en hittade aldrig några satelliter, så vi fick använda den som en karta istället... inte det lättaste. Så det blev fel några gånger, och vi hann komma ganska så fel innan den, äntligen (efter ca; 30 min), hittar satelliter och vi kan följa den vägbeskrivningen. Jag HATAR teknologi! Tänk om man ändå inte hade en gps, då hade vi köpt en bra karta istället... och allt vore frid och fröjd.... med eller utan satelliter..!
Nu förlitar man sig alltför mycket på teknologin...

Nu är vi i alla fall hemma igen... och vi hann även med en snabb vända på "La Lucia Mall" för lite shopping. =)
Så nu hoppas vi på regnväder ikväll... det skulle vara lite mysigt! Det har inte regnat på ca; en månad. Och det är fruktansvärt torrt... det är självantända gräsbränder lite här och där... Inte bra.
Så lite regn (som det har utlovat på nyheterna) är välkommet ikväll! =)

En häftig bro som vi passerade.

Den som vann första heatet, och kom tvåa i andra. Gick himla fort!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!