06 juli 2009

Utrotningshotade?


Imorse vaknade Dave med feber.... *suck* Det innebär som alla tjejer vet, att det krävs konstant upp-passning och ompysslande av den sjuka. För ingen annan har någonsin haft så ont i kroppen och haft så hög feber.... i alla fall inte om man lyssnar på Dave. Hahaha!
Att jag hade migrän igår kväll och knappt kunde ta mej från soffan till sängen, det var ingenting i jämförelse med hur sjuk D. är idag.... =)
Ja, ja... jag ska nog ta och bädda ner honom och sen smita iväg och handla lite... att det kommer ta dubbelt så lång tid som vanligt, lär han inte märka. Tricket är att hålla sig borta från huset så länge som möjligt. Förhoppningsvis har han somnat när jag kommer tillbaka, och sen är dagen räddad. =)

Men allvarligt talat, så visst är det trist att han är sjuk... Men det ÄR konstigt att män ALLTID blir sjukare och har mer ont än tjejer..! Märkligt det där... Fast de vet väl att ju mer de klagar, desto mer passar vi upp på dem...
Konstigt att de inte har blivit utrotade för länge sen... typ som dinosaurien... trots att de var så stora och starka så blev de utrotade. Men de fanns kanske mest manliga dinosar....
För det är väl tack vare oss kvinnor som pysslat om männen i årtusenden, som gjort att de klarat sig så pass länge som de har. =)
Så håll tummarna för ett snabbt tillfrisknande för stackars Dave, annars kanske det slutar med att JAG utrotar honom..!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!