25 juli 2009

Planera i förväg....

Imorse så lyckades jag, äntligen, övertyga Dave att om han ville köpa kläder som han ska ha i jul när vi är hemma i Sverige, så måste han köpa dem nu... idag... helst för nån vecka sen... Våran vinter är ju på väg mot sitt slut, och butikerna svämmar över av bikini och sommarkläder... Det finns fortfarande en del långärmade tröjor kvar, men inte alls många, och inte i så många storlekar.

Så om han vill få tag i nått lite varmare klädesplagg, så är det NU som gäller... sen är det försent, och det kommer vara helt omöjligt att hitta nått tjockare än ett par jeans-shorts i butikerna. =)
Snacka om att man måste planera långt i förväg... hahaha. Så vi kommer antagligen vara totalt omodernt klädda när vi kommer hem... men vem bryr sig... Vi kommer i alla fall lätt ha den sjysstaste brännan. =)

Nu har Dave i alla fall inhandlat en hel del kläder som förhoppningsvis gör att han inte kommer frysa ihjäl när vi intar den svenska vintern. Och skulle vi få en chock av all kyla, så har pappa lovat att vi ska få låna hans överlevnadsdräkt.... (som vi antagligen kommer slåss om... man jag tror han nämnde nått om en skoteroverall oxå...).

För övrigt så skypa´de vi med mamma och pappa igår kväll, och de sa att det hade regnat lite där under dagen... så jag frågade om det var kallt oxå..?
Men "Nä", sa de. "Det har varit varmt, ungefär 18 grader. Vi går i shorts och t-shirt."...
Whaaaaaat??? 18 grader!? DET ÄR JU SVINKALLT!!
Så pappa tyckte vi kanske skulle överväga att hoppa över våran vinterresa, och komma när det är varmare. Hahaha!
Men jag tror vi tar risken att förfrysa... vad gör man inte för lite (och med "lite" menar jag några kilo...) svensk julmat! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!