03 juli 2009

Shoppingdag!

Idag har vi farit runt halva Durban i jakt på olika saker.
Det började med att vi köpte en skrivare förra helgen, men senare samma dag får vi ett reklmblad där vi ser att den skrivaren kommer kosta halva priset under en "mässa" den här helgen.
Så idag åkte vi till "House and Garden Show" nere i Durban centrum... Vi hade tänkt vara där när det öppnade vid 10, men ni som känner oss vet att det inte var så troligt att DET skulle hända. Men vi lyckades faktiskt vara där strax efter halv elva... *duktiga oss*
Så där gick vi runt och kollade lite innan vi köpte skrivaren och bläck och sånt... Det var ungefär som mässhallarna i Älvsjö...

Men sen upptäckte vi att det helt plötsligt har blivit sommarvärme igen (efter några dagar av kyla...), så vi tog en sväng hem och bytte kläder. Sen till Gateway och lämnade tillbaka den andra skrivaren, framkallade kort och tog en sväng runt där för att se om det kommit nått nytt... Och nu börjar faktiskt vårkläderna fylla butikerna så det blir nog till att ta en runda till där under helgen. =)

Efter det blev det en sväng till La Lucia Mall, för att nu har tobaksbutiken där äntligen fått in nytt snus där! (De ringde till Dave och berättade att de fått in nu... vilken service!) Också passade vi på att handla mat inför helgen där också.
Och sen bar det av till posten för att hämta ut ett paket med "flygsaker" som Dave hade beställt ifrån en butik i Johannesburg.

Sen hade vi äntligen gjort alla våra ärenden för dagen... och vi kunde åka hem och äta jordgubbar och glass och slappa lite... =) Och ikväll ska vi fira Dave´s klarade "Night-Rating Cert"! Tjoho!! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!