10 juli 2009

Fullt i kylen nu...

Imorse så var Dave ner till flygplatsen för att kopiera lite papper och även för att kolla på de plan som ska träna idag...
Sen hade vi en massa saker att göra... vi var till polisen (för att få papper stämplade), få bilen tvättad (vi lyxade med biltvätt idag... á la 14 kr...hahaha), vi var till banken, till posten, och till sist handlade vi mat.
Alla de ärendena gick på rekordfart! Gissa varför... Jo, för att Dave skulle så fort som möjligt ner till fältet igen för att glo på planen... Hahaha! Så nu förväntar jag mej inte att han kommer hem förren det har blivit mörkt och det är tyst och tomt på himlen igen... =)


På posten så hämtade vi Dave´s snus som han beställde från Sverige för 3 veckor sen. Det skulle ta 2 veckor, så vi var lite oroliga att det hade fastnat i tullen, men idag så kom det i alla fall... och vi behövde inte betala nån import. Bra! =)
Det visar sig att det är billigare för oss att beställa snus via internet från Sverige och betala porto, än vad det blir att köpa snuset här i Sydafrika. För eftersom vi befinner oss utanför EU, så tar de bort momsen... (vilket är sjukt mycket insåg vi när vi beställde).
Himla smidigt! =)
Dessutom behöver vi inte jaga runt halva Durban i jakt på snus... ibland tar det nämligen slut i butikerna här, och det kan ta nån vecka innan de får in igen. Och ibland har snuset gått ut nån vecka tidigare. Men nu är alltså det problemet löst. =)
Ett annat bra sätt att lösa problemet vore ju om Dave slutade snusa.... hahaha! Men, men... nu är i alla fall halva kylskåpet fyllt med snus...

2 kommentarer:

  1. Vad är det med dessa karlar och deras snus?? :) /Marie

    SvaraRadera
  2. Jag veeeeet... man blir gaaaalen! =)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!