08 juli 2009

Svensk dag!


Idag har jag varit hemma hos Anna på lunch... på tjej-lunch, kanske man kan säga. Det var Anna, Maria, jag, Mikaela, Lena och Caroline. Dessutom Annas två döttrar; Melissa och Nicole och deras kompis; Jessica.
Fullspäckat med tjejer alltså... det enda undantaget var William, Mikaelas 6 månader gamla son. (Som var så söt och glad!)
Och alla är vi svenskor (förutom Jessica)... så det var en himla trevlig dag och eftermiddag! Väldigt god mat och trevligt sällskap! =)

Det är lustigt hur liten världen är egentligen... försök hänga med på det här;
Det visade sig att min och Dave´s granne i Sverige är kompis med Mikaelas syster, och även känner Mikaela..! Och Dave´s svenska kompis; Samuel, visade sig bo i princip granne med Lena, och de hade pratat i telefon senast imorse.... Maria och en annan svensk kille här nere (som är helikopterpilot) kommer ifrån samma lilla samhälle i Umeå (men har inte träffats här nere än, men jag har träffat honom)... Och Annas sydafrikanska man som bodde 15 år i Sverige förut, hade Lena träffat i Mora för typ 20-25 år sen... !
Snacka om att världen är liten! Hahaha! =)

Men som sagt, det var jättekul att träffa flera svenskar, och himla kul att höra allas historier om både Sverige och Sydafrika... Speciellt eftersom Caroline nu pluggar i Sverige (på Lundsberg internatskola), men har bott senaste åren i Sydafrika, och innan det i Florida, USA. Kul att se att det faktiskt går himla bra att flytta runt, även fast man har barn. =)
Så det kommer säkert bli flera tjej-luncher framöver. Och det var två stycken tjejer som inte kunde komma den här gången, så förhoppningsvis kan de vara med nästa gång.

2 kommentarer:

  1. Hehe, en annan lustig sak är att min brors fru är faster till Fredrik ( hans tjej är syrra till dave?) och jag har gått i sama skola som Fredrik och Malin i måånga år =) 3 familjer sammanfogade nudå haha
    / Jennie

    SvaraRadera
  2. Hahaha... VA!? Är det sant... vad världen är liten!! =)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!