19 december 2010

Visum-stress

I morse kom Dave på att våra visum går ut sista december..! Vi har lyckats glömma/förtränga detta fram tills idag... och nu fick vi plötsligt lite panik. Finns inte en chans att vi hinner få nytt visum innan det gamla går ut. Men vi båda har för oss att det är okej så länge ansökningarna om nytt visum är inne innan det gamla går ut. Så vi hoppas på det, och har nu helt plötsligt en väldigt stressig vecka framför oss! :(
Imorrn eller senast på tisdag måste vi fixa lungröntgen och jag måste även göra en läkarundersökning (Dave har en uppdaterad undersökning via skolan, så han slipper den biten), plus att vi måste till polisen och få intyg på att vi skött oss bra även det senaste året. :) Sen är det en del andra papper också... men värst är ändå kostnaden för visumen... känns lite onödigt på nått vis... Men, men... det är väl bara att betala och se glad ut. Vi får ju i alla fall vara här lagligt... alltid nått. :)

1 kommentar:

  1. Hej från Namibia (Okahandja)! Får hoppas det löser sej med ert visa-problem! Angående apan på köksbänken…kanske dags att skaffa en galler-/säkerhetsdörr så att du fortfarande kan ha dörren öppen men ingen kan komma in.

    God Jul och Gott Nytt År!! :-)
    Hobie

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!