31 december 2010

Ny bekantskap!

Igår kväll var vi ut och åt med Stefan och Miriam och deras fyra barn, som är från Pretoria (de bloggar på www.zetterlind.blogspot.com ), och de är i Durban på semester. Vi fick kontakt via våra bloggar för typ två år sen, och nu träffades vi för första gången. =) Med var även en annan svensk familj; Patrik, Camilla och deras 3 barn.

Så vi var alltså 13 st som var ute... varav 7 st var barn... och äldsta är 9 år.

Dave och jag tyckte vi höll god min när alla barnen välde ut från hotellet och in i de väntande bilarna... men Stefan genomskådade oss och gav oss det uppmuntrande orden; "Klarar ni det här så klarar ni allt." =) Vi inser att han skämtade... men vi tog honom lite på allvar oxå. Hahaha.

Men barnen var såååå snälla, lugna, väluppfostrade och söta... så det slutade med att Dave och jag tänkte sno med oss två stycken... kändes som att de kunde dela med sig lite, liksom. =) Tyvärr räknade de in barnen, så att ingen var glömd... så där gick våra planer i stöpet. ;)

Var i alla fall en väldigt trevlig kväll! Väldigt kul att lära känna dem lite... och inte bara läsa om dem via bloggen. Stefan och Miriam var även så snälla så de hade köpt med sig svenskt godis till oss (de firade jul i Sverige) plus en massa svenska tidningar! Inte mycket annat som kan glädja en utlandssvensk såsom svenskt godis och tidningar! LYX, LYX, LYX!! Det tackar vi så jättemycket för!! =) Och tack för en trevlig kväll!

1 kommentar:

  1. Tack Själv Lindah!! Verkligen jätte kul att äntligen ses! Och 6 vuxna och 7 barn är väl inget, på Cargo Hold idag var vi 4 vuxna och 7 barn. Ha en jätte trevlig Nyårsafton!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!