17 september 2010

Ligister!!

Idag var vi borta i typ 30 min... och när vi kom hem så såg jag direkt att aporna måste ha varit inne och snattat grejer! Vi har ett fönster öppet åt Pixie, men det är galler för det... så det måste ha varit nån/några av de mindre aporna som tagit sig in.

All frukt var borta... utom en citron, som de hade bitit i och sedan avfärdat. För sur, antar jag. Sen hade de ätit upp ett halvt paket vinegum som legat framme... tuggummi-paketet var borta, och likaså en ask med flourtabletter! Dessutom hade de öppnat en burk som jag hade krossade nötter och frön i... och det var frön överallt i köket! Pixies ask med kattgodis hade de försökt fått upp, men inte lyckats... så den låg slängd i ett hörn... Ute hade de haft sönder en liten glaslykta (till ljus), och det var glassplitter över havla altanen... Dessutom fattades det en rulle med isoleringstejp... ! Och som pricken över i så hade en apa kissat mitt på golvet. Trevligt... not.

Så det blev till att storstäda hela huset... De hade varit på typ alla bord, så vem vet vart de mer hade satt sina små kladdiga händer... usch! Gulliga att se på... mindre kul att ha haft dem inne..!

Men vi är glada att det inte var värre... Vi har hört skräckhistorier när apor tagit sig in och öppnat alla skåp och kastat ur allt ur dem, och öppnat allt de sett och hällt ut. Och även haft sönder typ tv:n och sånt.

Men Dave´s övertalningsförsök till att vi ska köpa en apa gick snabbt på grund. Ingen apa för min del, tack!

/Lindah

3 kommentarer:

  1. Köpa en apa? Ni har ju hela trädgården full av dem. Och nu dessutom inomhus!
    Nej, det gör du rätt i att stoppa de planerna efter dagens attack.
    Hoppas att ni slipper fler oninbjudna besökare. De där typerna verkar vara sluga värre.

    Ha det gott

    SvaraRadera
  2. Oj, vilket fest de haft! Låter exotiskt här i Sverige med apor, men förstår att det inte är kul!

    SvaraRadera
  3. Finns det inte kattluckor att köpa hos er. Vi har en i altandörren, så har katten en magnet runt halsen så ingen annan än katten kan komma in. Skitsmart :)

    INTE kul med ett apgäng inne

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!