20 augusti 2010

Tredje världskriget har börjat!

Idag är det ingen lugn dag på Thirlmere Place (vår gata) kan jag lova..!

Vår vidriga hyresvärd har bestämt sig för att driva oss till vansinne... och bästa sättet är så klart att tjata ihjäl sig på allt vi gör... typ; hur vi tvättar, vad vi tvättar, vilket program vi tvättar på... ja, ni fattar grejen.
Ni som känner oss, vet all bakgrund och alla "sammandrabbningar" som varit under de här två åren mellan oss och "fru hyresvärd", och blir säkerligen inte ett dugg förvånande att det är dags igen... värre än någonsin.
Vi såg det komma... dels för att hon varit rätt lugn bra länge nu, och dels för att hon just kommit hem från en 5 veckors semester. Fem veckors semester, tänker ni... då borde hon ju vara utvilad och glad.
Men inte "fru hyresvärd" inte... hon upptäckte väl hur mycket pengar hon gjort av med... pengar de inte har. (Vi har varit med förr...) Hon flippar nämligen alltid ur efter en semester-resa. Då kommer hon springades till oss och skriker och har sig, och vill att vi ska snåla in på el och vatten... för att de ska tjäna pengar.
Skruvat, jag vet.

Idag gick hon för långt... och både Dave och jag kände att enough is enough!
Resultatet?
-Tredje världskriget!

/Lindah

3 kommentarer:

  1. ojdå... vad gjorde hon idag? (eftersom hon gick för långt menar jag)

    SvaraRadera
  2. Ja hyresvärdar är en riktigt speciellt sort...så fort det kommer till hyran är det SUUUPERviktigt men när det är dom som ska fixa nått kan det ta sin tid!

    Har en symaskin (ja en hel möbel) som står här och väntar på att våran hyresvärd ska hämta den...i SEX månader nu!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!