12 augusti 2010

Tjejmiddag!

Insåg att vi faktiskt hade varit vakna runt 40 timmar i sträck igår.... så det var kanske inte så märkligt att man var seeeeg! Men efter att ha sovit 12 timmar i sträck (med en tok-gosig Pixie i sängen) så känner vi oss nu åter i balans. Idag har det packats upp (som är så sjukt trist!) och tvättats kläder. Blir en mysig tv-kväll ikväll, och dessutom ska vi kolla på alla bilder som vi tagit i Sverige. Vi har ju varit en hel del på varsit håll, med respektive familj, så nu blir det spännande att se vad den andra har gjort! =)

Som jag utlovat så kommer här lite info och bilder om vad vi hann med att göra under våra knappt två veckor i Sverige. För det första så insåg vi att två veckor är typ en vecka för lite... men samtidigt så har vi hunnit med en hel massa roliga saker!

Först ut är lite bilder från en tjejmiddag med Hanna, Ankan och Josse. Kul, kul, kul... så klart! Skvaller, vin och uppdateringar blev det gott om under kvällen! Vi har känt varandra hur länge som helst... typ 16 år eller så..! Sånna vänner växer inte på träd, så de håller jag hårt i! =)

Ankan

Hanna och Josse (som är syskon, förresten)

/Lindah

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!