27 augusti 2010

Fullt upp!

Igår och idag har det varit full fart hela tiden.

Igår var jag bland annat hem till Maria för att träffa hennes lilla, söta bebis för första gången. GOSIG som tusan var han, och himla söt!
Maria påstod att han hade en "kinkig" dag, men han verkade så lugn och snäll så... I alla fall för mej, som inte var där hela dagen, och slapp springa upp från mitt fika titt som tätt. =) Gullig var han i alla fall, och liten..!
Ska kolla med Maria om det är ok att lägga upp nått kort på honom, så får ni kanske se imorrn. =)

Mot eftermiddag/kvällen så var vi runt och kollade på några olika lägenheter/granny flats... För nu har vi bestämt oss; vi ska flytta! Våra vidriga hyresvärdar lämnar vi bakom oss, och jag kan garantera att vi kommer säkerligen skratta många år framöver över allt knäppt de har sagt och gjort. Ska skriva ihop deras "all time high" nån dag och lägga ut, så får ni se själva. =)

I alla fall; sista stället vi tittade på var en hit!
Både Dave och jag kände direkt att där vill vi bo! Tyvärr var det inte tillåtet att ha katt där, men vi låtsades att vi inte hade sett det i annonsen och hoppades på att han ägaren skulle gilla oss och gå med på det när vi väl var där. Vilket han så klart gjorde! =)
Så nu går flyttlasset (som kommer bli ett av historiens minsta!) om en vecka... och vi läääängtar!!

/Lindah

3 kommentarer:

  1. Vilken tur att hyresvärden inte hade något emot er misse.
    Skönt att ni kan flytta ifrån den där hyresvärden från hell som ni bor hos nu.
    Ser fram emot den där listan:)

    Ha det gott

    SvaraRadera
  2. Skönt för er att det har löst sig så bra! Ni slipper monsterhyresvärden och får flytta till något riktigt bra, kan inte bli bättre. Och hyresvärden lär ni skratta åt mycket framöver och nog aldrig glömma!

    SvaraRadera
  3. Grattis måste kännas skönt att slippa den jobbiga hyresvärden! :)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!