03 oktober 2009

"Oturs-resa"?

Imorse vid halv tio, ungefär, så sa vi att; -"jaha nu är R&B hemma i Sverige igen då." De skulle landa 9.10.
Men ca. 20 minuter senare så ringer R.
De är då i Frankfurt! Fast de hade mellanlandning i Zürich..!?
Det visade sig att de missade sitt anslutningsplan i Zürich med 1 minut, och nästa plan till Sverige (där det fanns platser) gick inte förren ikväll. Så det snabbaste sättet blev att åka från Zürich till Frankfurt, och därifrån hem till Arlanda.
 
Helt osant vilken otur de har haft hela sin resa..! Både hit och hem... Detta lär väl avskräcka de flesta från att komma och hälsa på oss, så vi gissar att nästa år blir det glest med besök... =(
Problemet nu är att vi har exakt samma resrutt, samma bolag och samma flygtider hem som R&B hade. Vilket innebär att även vi har 40 min på oss att byta plan i Zürich, och att troligten även vi kommer missa anslutningen.
R&B hade inga köer i passkontrollen och planet landade i tid... men det är så pass långa avstånd på flygplatsen i Zürich, så de hann ändå inte med planet...
 
Så nu blir det till att maila resebolaget och försöka få dem att boka om våran biljett, så vi kommer med ett senare plan till Sverige. Lär ju knappast vara så populärt, antar jag.... Men skam den som ger sig! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!