09 augusti 2009

Soft Söndag.

Idag var vi en sväng till Gateway... japp; IGEN. Vi är nog där i princip varje helg. Hahaha... men det är kul att bara gå omkring och kolla på folk. Och kolla om det kommit in några nya kläder eller nått annat nytt. Och nu är det rea i alla butiker också, så det gör ju inte shoppingen tråkigare direkt. =)
Jag shoppade två par "capri"-jeans eller vad man ska kalla dem. Jag har egentligen letat efter ett par "vanliga" jeans... men nu börjar det bli för varmt för jeans, så det känns lite onödigt att köpa det nu. Vintern är förbi. Redan. =)
 
Sen åkte vi till uShaka... men vi gick inte in på "Marine World", utan vi gick och kollade i butikerna utanför. Köpte en klocka och en handväska. =) Sen satte vi oss i solen på en uteservering och tog en sen lunch. Blev grillad "Hake" (en fisk-sort) och pommes... Inte riktigt vår stil att beställa fisk. Men ååååå vad gott det var! Ska definitivt börja äta mera fisk!
Har blivit lite nojjig över att få Alzheimers eller så när man blir gammal, och har läst att om man äter mycket fisk så kan man undvika det. Man kan ju alltid hoppas....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!