03 augusti 2009

Ändringar på gång....

Det är märkligt hur snabbt ens liv kan ändras... Hur snabbt man byter åsikt, inriktning eller framtidsplaner.
Ena dagen vet man precis vad man vill göra med sitt liv... man har villa, två katter, bil, fast jobb, och en massa släkt och vänner runt sig...
Nästa dag sitter man i Sydafrika, utan jobb, utan katter, utan släkt och vänner, och utan en aning om vad man vill göra!
Man har halva livet kvar i Sverige; hus, möbler, bil och typ 100 flyttkartonger med prylar...
Och i Sydafrika startar man upp en "andra halva" liv... köper bil och katt, hyra hus, skaffa vänner, nya intressen och andra hobbies.
 
Det ÄR konstigt hur livet byter inriktning... Ena dagen vill man göra en sak, nästa vill man en helt annan. Ena dagen är man inte redo att släppa det gamla, andra dagen gör man det så gärna....
Det märkliga är att det bästa besluten kommer oftast snabbt i våra liv. De liksom ligger och "gror" i våra tankar, och så helt plötsligt bara händer det nått som gör att vi måste ta ett beslut... NU, genast...
Och när det väl är bestämt så vet vi att det blir bra, att vi har tagit rätt beslut, även om det ibland kan kännas tungt vissa stunder.
Och är det nått jag har lärt mej, så är det att allt löser sig alltid till det bästa till slut... och vill man verkligen nått riktigt gärna, så lyckas man! =)
 
Och jag tror att det är dags för nästa kapitel i våra liv nu, vi måste våga ta nästa steg... för går man inte framåt, så står man ju stilla.... och står man stilla så kan man lika gärna gå bakåt.... och ingen vill väl gå bakåt..??

3 kommentarer:

  1. Nu blir jag ju nyfiken!! Några planer på gång?? Vad är nästa kapitel?? Har man sagt A får man klämma fram B=)
    kramamr!!

    SvaraRadera
  2. Hihi, nä ingen bebis... SÅ stort steg ska vi inte ta!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!