17 augusti 2009

Lördagen på Oribi Gorge

På lördagen gick vi upp ganska tidigt, och åt en supergod frukost vid poolkanten, ute i solen. Härligt! Vi såg även några valar och definer från frukostbordet... som hoppade och lekte i havet.

Sen åkte vi till "Oribi Gorge", ett natur reservat ett par mil därifrån. Där är det en massa raviner och klyftor... och otroligt vacker natur där!

 
Det finns i princip hur mycket som helst att se och göra där...

Vi gick bland annat över en hängbro som är spänd över en klyfta... rätt läskigt. Men jag trodde faktiskt att det skulle kännas värre. Det värsta var att den gungade och kändes allmänt ostadig... Hahaha... men vi kom både över klyftan och tillbaka utan några större problem.

Vi var också och åt lunch på en restaurang, med bord på en altan som "hänger" ut över en klippa. Och vilken utsikt det var!! =)
Vi hann även med att se ett par grottor... som var en bra bit ner i en av ravinerna... och det var 362 trappsteg upp sen... *stön*. Det var riktigt jobbigt att gå dem (och de var brant också!) i stekande sol!
Så vi hade en otroligt rolig och händelserik dag!! =)
 
På kvällen gick vi ut och åt igen. Jättegod mat!! Sen blev det såklart ett skumbad igen... Mysigt! =)

1 kommentar:

  1. Bortskämda unge... Va!? Sitta och titta på valar och delfiner vid frukosbordet... JAG VILL OCKSÅ!! (hi)
    Måste bara berätta... Jag och Johanna ska åka utomlands vecka 39!! Det ska bli så skööönt!! Kommer ju att sakna familjen som galet men det ska ändå bli så skönt att få ta hand om sig själv en vecka. Resmål är ännu inte bestämmt, vi får se vad vi hittar på =)
    Sköt om dig! Kram Jessica Lindberg

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!