06 februari 2010

Varmt som tusan!

Hjälp vilken varm dag det varit idag!! "Varma vindar" är bara att glömma... idag har det varit brännheta vindar, och man har nästan mått illa av värmen. Men det är bara att gilla läget, hålla sig i skuggan och vara så stilla som möjligt, med så lite kläder på sig som man bara kan och vara mentalt inställd på att man kommer var klibbig hela dagen, fram tills solnedgång. Att dricka litervis med vatten är en självklarhet!

Vi var iväg till en privat "game reserve" (Tala Game Reserve) som vi kom på att vi hört talas om. Som ligger strax utanför Pietermaritzburg (en stad ca. 7 mil väster om Durban). Den var jättemysig, och med lite olika djur i... det fanns ett jättebra picnic-område och det var helt klart värt en dagstur dit! =)

Nu har vi just ätit klart... starx efter elva... men det är inte förrens nu som det är tillräckligt svalt för att man ska börja fundera på fast föda. Plus att vi är sånna som käkar och pratar i timtal.... =) Strax blir det ett kvälldopp, och troligtvis en drink till det. Det är fortfarande så pass varmt som 31 grader, och poolen är 30 grader. Härlig kväll! =)

Lite bilder från "Tala"...
Nyala...

Näckrosor
Bebis-giraff... som var såååå söt med sina "fluffiga" horn...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!