24 februari 2010

Stormvarning utfärdas...

Våra hyresvärdar är rätt knäppa i huvudet... det har jag skrivit om lite då och då. Men eftersom vi bor med bra standard, nära Dave´s flygplats och har tillgång till tvättstuga, stor pool, inga barn och inga hundar så inser vi att det kommer bli svårt att hitta nått likvärdigt, minus de knäppa hyresvärdarna... Därför bor vi kvar, och uthärdar ena tjafset efter det andra med "herr och fru hyresvärd".

Ett stort problem är att vi är de första de hyr ut åt, och ett annat stort problem är att de är så in i helvete snåla, rent ut sagt!

Senast igår var det dags igen... "Fru hyresvärd" kom och klampade och var helt vansinnig... Vi fick absolut inte ha fönstret i badrummet öppet om vi har AC:n i vardagsrummet på... det gick åt mer el då, och det har de minsann inte råd med..! -Ursäkta, men det skiter jag fullständigt i! Vi har elen ingår i vår hyra, och gör faktiskt som vi tycker är lämpligt. (Badrumsfönstret måste vara öppet pga den jäkla fukten!)

Men ok, vi sa att vi skulle tänka på det (yeah, right att vi kommer)... och frågade vad deras el-räkning är på, eftersom den är såååå dyr, enligt dem. Ca; 500 kr/månad blev svaret... men wtf... Vi hade 1500 kr/månad i Sverige, på sommaren... utan AC! Och då var vi överlyckliga över att det var så billigt!!

Jäkla snålisar!! Flytta in i lägenhet om ni inte har råd med hus!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!