16 februari 2010

Semle-dag!

Idag var vi till Dave´s skola för att träffa tjejen från "Home Affairs" som hjälper oss att skicka in våra visum-ansökningar. Våra visum går ut den sista februari, så det känns som att vi är ute i sista stund, men enligt Roz (tjejen från "H.M") så bör vi få dem nästa onsdag. =) Jag vet inte riktigt varför alla klagar på det sega Sydafrika... att fixa visumet här var en baggis i jämförelse med från Sverige..! (Alltså samma handlingar, men typ en tiondel av tiden!)
Så efter mötet med Roz känns det nu ganska bra... jag är hyfsat trygg med tanken på att min ansökning kommer gå igenom. Och troligtvis får vi visum på två år nu... så nu har vi ingen brådska härifrån. ;)

Resten av dagen spenderades i poolen... simmandes. Kan ju säga att en weekend away är inte det bästa för en som tänkt sig gå ner i vikt... =(
Och dessutom är det ju dags för SEMLA idag!! Så det var lika bra att försöka bränna så många kalorier som möjligt, för att minimera skadan jag kommer göra ikväll... Nu är semlorna precis färdigbakade, grädden är vispad och mandelmassan klar att läggas i. Blir mini-semlor för figurens skull. Plus att man orkar knappt mer än så i vilket fall som helst. =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!