25 november 2010

St. Lucia

Igår åkte vi till St. Lucia, ett otroligt mysigt litet samhälle ca; 20 mil norr om Durban. Det är ett bad-paradis och även ett naturskyddsområde, där delar är med på Unescos världsarvslista.

Dagen har spenderats på den underbara stranden och i havet som är väldigt varmt nu! Tippar på att det är runt 26-27 grader i havet... man kan vara i hur länge som helst. Och det har varit perfekta vågor för body-board surfing! =)

Sen tog vi en båt-safari, för att spana efter flodhästar och krokodiler... och vi fick se massor! Tyvärr är internet här tokslött, så det tar en himla tid att lägga upp bilder... Men det kan även beror på att jag passar på att ladda ner ett antal filmer... nu när vi har gratis internet. *snål som få* ;)
Nu är vi lite lagom solbrända och ska strax ut och äta... är hungrig som tusan! Förresten; hörde att det snöat massor i Uppsala-trakten idag... jag är inte ETT DUGG avundsjuk! Hehehe... =)

1 kommentar:

  1. ÅH! dit vill jag också åka. Inget sol och bad för oss idag, det har varit lite sol men inte så varmt!:( hoppas ni har det bra! kram jossan

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!