18 november 2010

Jäkla apor!!

Nyss hörde jag ljud från köket (jag sitter i sovrummet med datorn, för att ge Cindy lite "space" när hon "städar")... så jag gick för att kolla. Det lät nämligen precis som att nån smaskade på nåt... Mycket riktigt sitter det en apa på köksbordet, i full färd med att trycka i sig frukt från fruktfatet!
Vart Cindy var har jag ingen aning om... hon hade väl städat klart (efter 7 minuter här) och redan gått... och lämnat dörren öppen efter sig. Och eftersom jag satt i sovrummet passade aporna på att smita in och snatta frukt!

Jäkla apor! Börjar bli lite less på dem, måste jag erkänna!
Så nu ska jag ta och städa... få se om jag hinner hela huset på 7 minuter, precis som Cindy... och då städade hon altanen oxå.... Well, snabb är hon i alla fall! Men städerska är hon INTE! :/

4 kommentarer:

  1. Men var är Bongi? Vi har tur som har en städerska som städar och varken apor eller babianer. Peppar, peppar!

    SvaraRadera
  2. Haha, det problemet har vi INTE här... Mina kollegor som har villa brukar klaga över att rådjuren äter upp blommorna i trädgården, men in i husen kommer de i alla fall inte... ;)

    SvaraRadera
  3. Bongi har varit sjuk en månad, så nu jobbar hon bara halvtid. Vilket innebär att en dag i veckan har vi Bongi, och en dag Cindy... Skulle gärna strunta i Cindy, men, men... det får gå så länge.

    SvaraRadera
  4. Hej! råkade hitta din blogg i samband med att jag googlade resetips till Sydafrika. Blev faktiskt väldigt skrämd då jag läste om den mördade svenska turisten och har annars också googlat mycket. Det är fruktansvärt hur vanligt det är med våldtäkt i Sydafrika.
    Men kan man köra på egen hand i Sydafrika, tex från Johannesburg till Kruger Park? Är det faktiskt tryggt? Hurdant är vägnätet?
    Din blogg är intressant, det skulle vara kul att se lite fler bilder ibland :)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!