12 juli 2010

Söndagen och avslut på World Cup

Igår var Maria här och klippte sig och fikade. Trevligt, trevligt!
Lite kul att jämföra hennes och våra "upplevelser".... om folks reaktioner på att man flyttade hit, vilka kommentarer som man ofta får från kompisar/släktingar och sånt. Kan ju säga att vi har väldigt lika erfarenheter! Lustigt! =)

På kvällen satt vi så klart bänkade för att se final-matchen i VM. Stor besvikelse att Spanien vann...! Tycker inte de var värda det. Men, men... så är det.:/
Tror även att det var typ sista gången vi kollar på fotboll... hahaha... vi blev gaaalna på den sura, gulakort-viftande domaren!!
Och vilken töntig sport fotboll är... egentligen. Inga hård tag är minsann tillåtet... man får ju knappt försöka ta ifrån motståndaren bollen utan att det blir frispark... och allvarligt; kan de ta bort regeln om "offside"... Fattar inte varför den finns. Utan den hade det ju säkerligen blivit en hel del fler mål i fotbollsmatcher och därmed roligare att kolla på. Tacka vet jag handboll... där det är mål i princip varje anfall. =)

Men nu är i alla fall VM slut. Och det har verkligen varit suuuperkul att uppleva det på plats!! Kul upplevelse, sjukt bra stämning i stan under månaden och roligt att Sydafrika har fått så bra respons på arrangemanget!

/Lindah

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!