15 juli 2010

Forts ang. kylen...

Killen som skulle komma och laga kylskåpet kom faktiskt... men självklart kunde han inte fixa det på plats, som han lovat. Utan han måste beställa en grej... som kanske kommer imorgon, men troligen på måndag. Så vi gissar på tidigast på tisdag... enligt "african time", alltså. =)

Men våran hyresvärd hade tydligen någon han kunde låna ett kylskåp av tills vidare. Problemet är att vi litar inte riktigt på att han kommer fixa det ikväll... Dave sa att han hade mumlat nått om att han kunde hämta det på lördag.... hmmmm, ytterligare två och en halv dagar utan kyl? Skulle inte tro det.
Allt som inte är jätteviktigt att ha i kylen har vi för tillfället i skåpen/i kassar på golvet, men problemet är ju att prylarna kommer börja mögla snart i värmen. Ja, för nu är det hyfsat varmt i Durban igen... 25 grader i skuggan. Ingen höjdare för vår mat alltså...

Ska bli spännande att se om herr hyresvärd kommer med en kyl eller ej... han borde komma närsomhelst nu.... =)

/Lindah

2 kommentarer:

  1. Heejj!
    Vi älskar din blogg! och vi undrar om du skulle kunna lämna en kommentar hos oss för det skulle bli varmt i vårat hjärta:D
    Kramisar!^^

    SvaraRadera
  2. TIA! Men nu snart åker ni hem till kära Svedala! Och jag åker hem till kalla CT! Brrr! Ser inte fram emot det. Men det skall bli lite skönt att komma "hem" igen, trots allt!
    Har shoppat torrjäst idag, på din rekommendation. Hoppas komma igång och baka när jag kommer hem igen.

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!