16 juli 2010

Dave´s favoritdag är nära!

För det första; helgen är räddad! Vi har en fungerande kyl och frys igen! =) Den som sa att det inte lönar sig att tjata vet inte vad den talade om..! Tjat kommer man långt på, man kan t.o.m påskynda "african time"... det ni! =)

För det andra så vad ni än gör; missa inte inlägget imorrn! Dave´s absoluta favoritdag på hela året är äntligen här! Imorgon är det nämligen "Durban Airshow" på Virginia Airport (där Dave går och utbildar sig). Vilket innebär en heldag med magpirr och gåshud på armarna... ska bli riktigt, riktigt kul!!! Det är en massa olika aerobatic uppvisnings-team som kommer och showar... spännande, nervpirrande och adrenalinpumpande är bara förnamnet! Kommer givetvis ta tonvis med foton, så några godbitar läggs upp imorrn.

Idag har vi hängt en del nere vi flygfältet för att se dem öva inför morgondagen... vi var ju inte de enda där kan jag lova. Mäktigast var när "Mirage" flög precis över oss på låg höjd... Vilket ljud!! =)

Nu är det en fredagsdrink, svenska chillinötter (stort tack mamma o pappa!!) och "Dallas" som gäller. Trevlig helg till er alla!

/Lindah

2 kommentarer:

  1. Dallas? Såpan alltså? Den vore kul att kolla på igen och få en liten nostalgikick.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Japp, såpan! Hahaha... vi ääälskar den (mest jag)! Är inne på 6:e säsongen nu... Sååå bra!!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!