30 april 2010

Festa åt oss oxå!

Den här dagen har verkligen flygit iväg!

Hela förmiddagen gick åt till att städa... Sen blev det en skype med mamma och pappa. Man måste ju "peppa" dem till att boka in en resa i höst, så vi kan ses då oxå! ;) Pappa är helt med på noterna, och jag tror mamsingen börjar smälta oxå... =)

Efter det var det helg-handling utav mat som gällde... vi säger varje fredag att vi aldrig mer ska handla på fredagar... men på nått konstigt vis slutar det ändå med att vi står där och trängs fredagen efter..! En grej som gör det hela mera uthärdligt, är att de har vinprovning i butikerna på fredagar och lördagar... Trevligt, tycker vi. Nått för Svedala att ta efter! =)

Nu är Dave på möte i skolan... Luftrummen ändras i natt, i och med att gamla flygplatsen; "Durban International Airport" stängs ikväll, och nya flygplatsen; "King Shaka Airport" öppnar imorgon bitti. Vi funderar på om vi ska ta en tur och kolla sista landningen på gamla flygplatsen ikväll... vi får se. Vi har ännu inte riktigt bestämt oss. -Japp, glo på flygplan, det är fredags-nöje det, när man är tillsammans med en pilot. ;)

Trevlig helg till er alla! Och alla i Uppsala som firar sista april; festa åt oss oxå! ;)

See ya!/Lindah

1 kommentar:

  1. Ja att kolla på flygplan är inte helt fel.
    Alla som gillar flyg, kolla in http://www.easyace.net/

    Det kommer bli en massa videos och artiklar om flyg inom en snar framtid.
    Nu är sidan under utveckling.

    Lycka till i Sydafrika, till er båda.
    Mvh Andreas

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!