20 november 2009

Tids-perspektiv...

Om 3 veckor, 7 timmar och 17 minuter så lämnar vi Sydafrikansk mark, för att flyga ca; 1000 mil mot Sverige...! =) Och har vi tur (om vi hinner med anslutningsflyget) så tar det oss endast 12 timmar och 50 minuter att komma fram!! Inklusive mellanlandning... men det är från Jo´burg, inte från Durban.

Tänk vad världen är liten ändå! =)

Och tänk vad tiden har gått fort! När vi landat i Svedala, så har vi varit borta från svensk mark ca; 16 månader, 7 dagar, 9 timmar och 10 minuter. Nästan 1,5 år! Det låter rätt länge... men det har gått otroligt fort!

Nu hoppas vi att de 30 dagar vi har i Sverige, kommer gå sakta så vi hinner träffa de vi vill träffa, göra det vi vill göra och äta det vi vill äta! =)

2 kommentarer:

  1. Tjoho det närmar sig! Men tveksamt om ni kommer få se nån snö... sverige i ett nötskal!!=)
    ja fy att må så skit men nu mår jag prima igen, e bara typ 12 timmars flunsa man fr=/ nej det e bara under 13 år man måste ta två ggr. så skönt att slippa en till=)
    nä men jag vet att jag skriver så hela tiden men det kommer jämt nåt emellan... men det vore väldigt skoj o hinna skypa innan ni kommer hem!
    får höras!
    kramar på er från lgh!

    SvaraRadera
  2. Nä, jag gissar att vi för klara oss utan snö... men kanske i början av januari... =)
    Hahaha... ja, det vore skoj med en skype till innan vi kommer hem. Dave pratade om det senast igår... Kan du nått i veckan som kommer? Vi får höras!

    Kramar !

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!