24 maj 2009

Skandal, skandal, skandal....

Så var det då dagen efter... dagen efter finalen i Melodifestivalen (ja, ja... vi är typ 1,5 månader sena, men vi bor oxå 1000 mil bort...) ... och vi är lika besvikna som alltid efter en Melodifestival. Och inte så lite irriterade..! Varför har svenskar så jäkla dålig musiksmak?? Hur kan så MÅNGA tycka så lika, som är så FEL??
Är det verkligen INGEN mer svensk än Dave och jag som inser att Malena är pinsam..?? Ok, operadelen sjunger hon bra... men är det NÅN som har ett begrepp om VAD hon sjunger?? Och resten av låten sjunger hon rent utav riktigt dåligt..!

Och sen att Caroline af Ugglas kom tvåa med sin kassa låt "Snälla, snälla", det är ju mer eller mindre ett mirakel... Klarar folk verkligen av att se på henne??
Min svärmor råkar ha henne som körledare, så jag funderar starkt på att föreslå att hon ska ge Caroline en hårborste och ett schampo.... För hon verkar inte veta att det finns sånna saker i världen... Sunkiga människa!

Det värsta är att det fanns så många andra bra låtar! Skandal! Som alltid... Tror jag måste sluta se på den jäkla Melodifestivalen... man blir bara såååå irriterad! =(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!