12 maj 2009

Grattis, Grattis, Grattis!!

Idag fyller svärfar jämnt. Och alla Dave´s syskon med respektive är på en kryssning och firar honom... utom vi då, såklart. Vi sitter ensamma 1000 mil bort. =(

"-Lite bitter idag, minsann?" tänker ni.
Mmmmm... lite faktiskt.
Nu har vi bott borta så pass länge så att man har missat en hel del födelsedagar, dop och andra familje-tillställningar... Man börjar känna av nackdelarna med att bo utomlands.
Visst, de är svåra att hitta... nackdelarna, alltså. Men visst finns det en del nackdelar med att bo så jäkla långt borta. Och det är dagar som denna som man tycker det är lite trist att vara så låååångt bort. Egentligen är det inte avståndet som är ett problem, utan att det är så dyrt att ta sig hem till Sverige.

Det är sånna här dagar som man saknar familjen som mest. När man vet att alla andra har kul ihop... utan oss. (Inte för att jag missunnar alla andra att ha kul... men det hade varit roligt om vi oxå hade kunnat vara med.)
Och det värsta är att de högtider och tillställningar som vi har missat hittills är inte de enda vi kommer missa... Det blir fler jämna födelsedagar, födslar och dop inom närmaste framtiden som vi kommer missa. =(

Men det är tyvärr sånt som man "får ta"... Vi får påminna oss själva om hur bra vi faktiskt har det... och att vi är här för en anledning; att Dave ska kunna förverkliga sin dröm! Det är inte alla som får chansen och möjligheten att förverkliga sina drömmar. Så man ska kanske helt enkelt vara tacksam för det man har. =)
Och en sak har vi lärt oss;
-Man vinner inget om man inte är villig att offra nått.

Så; Stort grattis svärfar på födelsedagen!! Festa åt oss också!! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!