20 mars 2010

Lämna Durban North..?

Idag var vi bl.a iväg till en förort till Durban, Westville. Där finns det alltid en massa lediga "granny flats" och alltid billigt. Vi ville kolla området, för att se om vi skulle kunna tänka oss bo där. Egentligen var det inget fel med Westville. Riktigt mysigt, faktiskt. Men det är inte "Durban North" (där vi bor nu). Och vi äääälskar Durban North..!

Dessutom tog det ca; 20 min till Daves skola därifrån... och det känns lite väl långt. Nu har vi typ 1 min dit med bil, och man kan gå om man skulle vilja det (men vem vill det i värmen??) Så vi kommer nog sluta leta boende på "fel sidor" utav Durban... Durban North i våra hjärtan, liksom!

Vi har även börjat inse att vi bor snorbilligt här..! Där vi bor nu är det ny renoverat (vi är de första som bor här), möblerat (och de flesta möbler är nya), el och vatten ingår, vi har full Dstv (alla satellit-kanaler), tillgång till tvättstuga, vi får även utnyttja poolen, det är inga hundar på tomten, vi får ha katt, inga barn på tomten och i ett jättebra område! Och vi bor väldigt billigt... ungefär 1500 Rand mindre/månad än de flesta andra granny flats i det här området, med samma standard. Så vi har mer eller mindre beslutat oss för att bo kvar här in i det sista... Vem vet, huset kanske inte blir sålt på flera månader. Och sen tar det tydligt 3 månader innan köpet blir klart, berättade mäklaren för oss. Vet inte vad de sysslar med i 3 månader... men, men.

Att vi sen hatar de vi hyr av, och att de driver oss till vansinne... dagligen... det får vi ta. Men dyker vårat drömställe upp, så är vi out of here snabbare än de hinner säga uppsägelsetid!

See ya!/Lindah



Westville stoltserar med ett grymt shopping-centrum... det lockar faktiskt lite... Men vi har bara drygt 12 min dit från där vi bor nu...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!