19 oktober 2010

ÄNTLIGEN!!!

Äntligen har vi sett leopard!!! Som vi har letat efter den missen under våra två år här... Men nu är vi såååå nöjda över våran dag i parken!
Hade ju velat ladda upp några av de typ 150 foton som jag tog på den... alla hur bra som helst! =) Men internet är inte vad det borde här i parken, så foton får vänta tills vi är hemma igen.

Leoparden låg uppe i ett träd och slumrade.. och där låg den nog hela dagen (vi var där lite drygt en timme och kollade på den). Det har varit 34 grader i skuggan, och vindstilla hela dan, så den var nog rätt nöjd med att bara ligga stilla och invänta mörkret och svalkan. Fast nu är det runt 29 grader, så svalare än så blir det kanske inte ikväll....
Vi har sett alla i "The big five" idag; lejon, leopard, elefant, buffel och noshörning. Plus wild dog, hyena, giraff, zebra, krokodil m.fl.
Nu är vi trötta som tusan, och planerar att gå upp vid 5-tiden imorgon igen... tuffa dagar på safari! =) Så inom en timme hoppas jag att vi sover sött.

Förresten så gick det bra att sova i tältet natten som var... lite mycket ljud runt omkring bara, men inga äckliga insekter på besök i alla fall. Fast det är skönt att ha en fin stuga i natt! =)

1 kommentar:

  1. Åhhhh va underbart att ni äntligen fått se leoparden! Längtar efter att få se bilderna! :)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!