21 februari 2011

Söndags-svensk-träff!

För nån vecka sen bestämde några av oss svenska tjejer att det skulle vara kul att träffas allihop... med barn och respektive och alla samtidigt, för en gång skull. =) Anna tog tag i detta och i söndags var det alltså dags för en svensk-träff!

Shongweni Dam

Jossan och Pascal hämtade upp oss på morgonen, och sen drog vi till Shongweni Dam(dit Dave och jag var för några veckor sen). Vi möttes utav ett mindre hav av filtar, barn och mingelsugna svenskar. Trevligt värre!

En del av gänget

Bl.a lilla Hedvig, Martina, Tina och Noah

Marcus, Dave och Pacal

Tror vi var ca; 35 st -vilket är en riktigt bra uppslutning- det var nog bara en familj som inte kunde komma.

Donnovan och Karl

Braai-dags! Då lät vi de sydafrikanska grabbarna ta över. =)

De flesta kände jag redan, men det var även en hel del nya ansikten... roligt! De som hade bott längst tid i SA hade bott där i ca; 25 år, och de nyaste svenskarna endast 3 månader... Så det var en salig blandning utav åldrar, bakgrunder och historier hur man hamnat just i Sydafrika. =)

En mycket lyckad tillställning, och förhoppningsvis något som blir till en tradition!

Vänster hörn; Hedvig sover... -Maria och Anna

Karl och Yamone... söta som tusan!

3 kommentarer:

  1. Gud vad kul! Vad avundsjuk jag blir! Här så svårt att få ihop svenskarna känns det som. Många vill inte veta av svenskar. Men om man tar tag i det så kanske det skulle funka. Tål att tänkas på!

    SvaraRadera
  2. Vilken fin bloggsida Linda!
    Det var ju fantastiskt hur många svenskar vi verkligen är runt Durbs och mera finns det säkert som vi inte vet om. För två år sen kände jag bara Mikaela och titta nu!
    Kram, Anna Byren

    SvaraRadera
  3. Gabriella; Bara att bjuda in alla du kan få tag i! Några bör väl vilja umgås lite! =)

    Anna; Men absolut är vi ganska många nu! Mina första månader här kände jag bara två från Davids skola.. och nu är vi massor! Trevligt! =)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!