05 februari 2011

2,5 år + 1 dag

Igår passerade vi 2,5 års-gränsen för hur länge vi bott utomlands. Känns inte riktigt som att vi bott här så länge, men när vi börjar fundera på allt som hänt i Sverige sen flyttade, så inser vi att vi faktiskt varit här ett bra tag nu.
Vet inte hur många bebisar i vår bekantskapskrets som fötts medans vi varit här... bebisar som nu är små barn. =) Nu börjar även folk flytta... typ från lägenhet till villa, och tvärtom... det känns lite konstigt för oss. Att vi inte kommer se deras nya hem på ett tag... Men jag räknar med att folk mailar bilder till oss... det brukar våra vänner och släktingar vara duktiga på! Oftast, i alla fall. =)

Jag kommer ihåg när min bästa vän Hanna var och hälsade på oss... då hade vi precis bott här i 3 månader, och det kändes som att vi varit borta ganska länge.
Konstigt att den första tiden här i landet kändes lång, men nuförtiden känns 3 månader som ingenting! Känns fortfarande som det var rätt nyligen vi var i Sverige... och det var ändå 6 månader sen.
Tiden går fort, helt enkelt.

Jag tror det beror på att förut var våran tid här mer ett äventyr... och vi hade fullt upp med att utforska staden, landet och lära oss allt nytt här. Nu har vi en vardag, rutiner och hittar bättre i Durban än vad vi gör i Uppsala! Vi bor här helt enkelt. =)

Och 2,5 år + 1 dag efter att vi lämnade Arlanda, så trivs vi fortfarande kanonbra! =)

Vår framsida + en del av altanen... = hemma. =)

2 kommentarer:

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!