24 januari 2010

O Yes, vad vi har det BRA!!


Sol och bad i överflöd har det blivit idag! Sååååå härligt!! Blev stranden och havet i nästan fem timmar, och efter det slängde vi oss i poolen ett bra tag. Och vi har även hunnit med ett längre kvälldopp oxå. Härligt, härligt! Temperaturerna har legat på sköna 33 grader i skuggan, runt 25 i havet och 30 grader i poolen! =) Just nu; strax efter elva på kvällen har vi 27 grader!

Vad vi har det BRA!! =)

7 kommentarer:

  1. vem är det du försöker övertyga, oss el. dig?

    SvaraRadera
  2. Till "Anonym";
    Vem jag försöker övertyga?? Lustig fråga. Jag själv vet ju uppenbart redan hur bra jag har det, och alla som läser min blogg vet det ju självklart oxå. Vilka du menar med "oss" har jag ingen aning om... stå för att detta är DIN åsikt, inte allmänhetens. DU läser MIN blogg om MITT liv och MIN vardag, passar det inte dej så är du välkommen att sluta läsa.
    Det är TRIST med avundsjuka, bittra och fega människor som inte har nått bättre för sig än skriva småsinta kommentarer på folks bloggar. Give up!

    SvaraRadera
  3. Jag tycker det ser härligt ut med havet. Vi har ju inte havet här i Gauteng men vi har vår pool... och just nu ganska mycket översvämningar. Hjälp vad det har regnat!

    Kram/ Jennie Wincent, hemmafru Centurion

    SvaraRadera
  4. Ni ser ut att ha det helt underbart!!
    Hoppas allt är bra!? Sköt om dig och hälsa Dave.
    Kramiz
    Jessica
    linjez.blogg.se

    SvaraRadera
  5. Jennie; Pool är ju inte helt fel heller..! =) Hörde att december hade varit regnigt i Durban, med då var vi i Swe. =) Nu tror jag vädret har stabiliserat sig lite bättre. =) Härligt!
    Verkar var mycket svenskar i Centurion/Pretoria... måste vara kul! =)

    SvaraRadera
  6. Det är trevligt men jag umgås nog nästan mer med sydafrikanska hemmafruarna i grannområdet, de kallas the Yummy Mommies :) Du vet, vi går på gym, frukosterar tillsammans på fik, dricker bubbel fredagseftermiddagarna i trädgården medan barnen badar i poolen. Livet sliter inte på mig direkt. Värre för min man :)

    Vi håller också på att boka semester, ska göra Garden Route i april. Det ska bli kul att se lite mer av detta vackra land.
    Kram/ Jennie

    SvaraRadera
  7. Hahaha... härligt liv! Visst är det lyxigt att slippa jobba! =)

    Vi åkte Garden Route i Jan. förra året. Imponerade inte på mej... men Cape Town är underbart kul! Och vingårdar är ju oxå trevligt! =)
    Fast visst var Garden Route fint, men inte finare (el. sämre) än resten av landet. =)
    Hoppas ni kommer gilla det!
    Är ju alltid kul att se nått nytt, som trots allt är en sevärdighet!
    Kram!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!