30 maj 2011

Jippiiiii!!! :)

Imorse fick jag ett telefonsamtal med väldigt glädjande nyheter! Det blev en mycket bra start på dagen, måste jag säga. :)
Det var brorsan som berättade att han, hans sambo Jenny och deras son Noah har bestämt sig för att faktiskt komma och hälsa på oss!! :)
Det blir deras första besök här i SA, och vårat första besök utav jämnåriga på över 2 år..! Ska bli sjukt kul!!! Det bästa är att de ska komma ganska snart... så man slipper gå och vänta ihjäl sig. Härligt!!

I och med det blir det givetvis en massa planering inför vad vi ska hitta på med dem, vilka restauranger de kan tänkas gilla, hitta boende åt dem, låna bilbarnstol osv.
Och eftersom Dave´s föräldrar landar i Johannesburg på fredag morgon, och sen stannar hos oss i två veckor, vore det så klart bra att få allt bokat och klart innan torsdag -då vi bilar upp till
Jo´burg. Fullt upp de här dagarna alltså!

Ska bli riktigt roligt att få hit brorsan och hans familj... alltid extra roligt med besök som aldrig varit här förut. Ska bli intressant att se vad de kommer tycka om Durban och Sydafrika. :)
Och givetvis ska det bli superkul att få så mycket tid med min brorson Noah! Längtar! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!