02 september 2009

Värmebölja!

Vilken sjukt härlig dag vi har haft det här i Durban idag! Innan klockan hade hunnit blivit 10.00 så var det 33 grader i skuggan... och det var fuktigare luft än på länge... Vid halv tolv-tiden var det 36 grader ute, och typ en timme senare var det uppe i 38 grader i skuggan, och heeeeelt vindstilla! *Pust*
Det var VARMT!!!
Och ärligt talat var det lite jobbbigt att andas... hahaha... Så det blev en heldag vid poolen idag. Med en bra bok, chips, litervis med vatten.... och en drink slank ner oxå. Jag veeeet; bortskämd! Hahaha... men man vet ju aldrig när lyxhustru-livet tar slut, så det är bäst att passa på. =)
 
Nu har vädret plötsligt bestämt sig för att det är dags för ett ordentligt oväder, verkar det som. På bara en halvtimme, så blåste det upp till typ storm, och vi gissar på att det blir åska lite senare. Sommaren har kommit! (Fast det egentligen bara är vår....) Men värmen håller i sig, trots blåsten... och jag hoppas på ännu en supervarm dag imorrn... man mår ju såååå bra av sol och vääääärme!!!
Jag känner mej så otroligt himla bortskämd som bor här, i detta underbara varma land... ! Hoppas ni får en fin höst i Svedala... det unnar jag er. =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!