02 juni 2011

Roadtrip!

Nu är vi på plats i Joburg!
Bilresan upp till Johannesburg gick riktigt bra! Förutom att vi kom iväg 1,5 timme senare än vad vi tänkt... Så kan det gå. Denna gång skyller jag på Pixan. Hon vägrade nämligen dyka upp imorse, och jag ville inte åka förrens jag sett att hon mådde bra och inte låg skadad/ormbiten någonstans.
Men sen gick resan bra... ganska lite trafik. Vi klarade oss från "roadblocks"... polisen spärrade av precis bakom oss. (Avspärrade vägar är rätt vanlig här... det tar en himla tid... de brukar stoppa ALLA och kolla körkort osv. Ibland letar de efter en specifik bil...)
Tyvärr hade jag inte kollat upp vägbeskrivningen till hotellet sådär väldigt mycket... eller okej; knappt alls. Och gps:en bestämde att idag var en bra dag att sluta funka.... Men det är ingen ny sits för oss, så vi chansade lite, använde uteslutningsmetoden och spanade efter minimala skyltar (här skyltas det inte speciellt flitigt...), och vips var vi framme! och vi körde bara fel en gång... och inte så långt.
Nu är vi trötta och ett skumbad lockar... Imorrn landar Dave´s föräldrar... deras resa till London hade gått bra och nu är de på planet på väg hit. Härligt!! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!