12 juni 2011

Biljett bokat!!


Nu -äntligen- har vi bokat biljett till Sverige-semestern i sommar! Lite sent ute... men nu är det gjort i alla fall. :)
Så nu kan man börja räkna ner dagarna så smått... Fast vi har faktiskt fullt upp. Just nu är ju svärföräldrarna här, sen blir det 6 dagar lugnt, sen landar brorsan med familj hos oss. Efter det 7 dagar lugnt, och sen drar vi till Sverige. Fullt upp!
-Roligt, roligt! :)

Känns väldigt, väldigt lyxigt att få så mycket tid med familjen... De senaste 3 åren har vi visserligen haft en hel del besök, men nu känns det som att vi verkligen kommer kunna hinna umgås ordentligt med alla!
Största anledningen (för mej) att åka till Sverige är mamma och pappa... de har jag inte träffat på 1 år, och ska såklart bli oerhört kul!! :) Sen har jag ju mormor, farmor, vänner och andra släktingar som jag även vill hinna träffa!

Kommer oxå att bli kul att få så pass mycket tid med min brorson; Noah... förhoppningsvis kommer han känna igen mej när vi är i Sverige, eftersom vi just spenderat 2 veckor med dem innan. :)

Längtar!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!