08 december 2009

Tokvarmt o stressigt...

Wow, vilken värme det varit idag... helt otroligt! Luftfuktigheten tar knäcken på en... Det har bara funnits två alternativ; vara inne med AC:n på det kallaste, eller ligga i poolen.

Vi har mest hållt oss inne... även fast jag var bra sugen på att lägga mej och sola en stund. Men vi har haft massor att fixa idag, så det har inte funnits tid till sol och bad. (Fast ett kvällsdopp blir det med all säkerhet!). Igår fixade vi och trixade vi in på småtimmarna... och trots det så vaknade jag redan kl; 05:20, och var klarvaken. Vilket stavas; resfeber!! =)

Idag har Dave äntligen börjat packa... och vi har insett att 20 kg i bagage är ett skämt! Hur ska man klara av det?? Som tur är börjar allt bli färdigt nu... bara en del småsaker som vi ska fixa imorrn, och ikväll ska vi försöka packa det sista, och ta en "slut-vägning" på bagagen. Håll tummarna för att vi klarar våra kilon!

Mitt i all våran stress, så har Dave´s dator pajjat..! =( Han blev lite lagom sur, och utan framgång har han testat tusen olika sätt (inkl. support via telefon) för att få igång den igen. Det verkar vara skärmen som är trasig... Hoppas det går att fixa i Sverige.

Ikväll ska vi ha en liten försmak på julaftonen... Eftersom vi kände att det var rätt meningslöst att släpa julklappar till varann härifrån till Sverige, och sen tillbaka hit igen, så byter vi det ikväll. Vi tar den sista glöggen, käkar peppisar, knäck och lussebullar... så kanske man får en aning julkänsla... mitt i hettan!

I övermorgon sitter vi på planet till Jo´burg! =) Och nedräkning till Svedala pågår för fullt! Lovely!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!