10 december 2009

Idag har vi myst med stora kissar!

Nu sitter vi på vårat B&B i Johannesburg... och vi är mer eller mindre helt slut!

Igår kväll höll vi på och packade, städade, lämnade nycklar, gav instruktioner ang. Pixie och bytte mailadresser... vi kom i säng runt tolv tiden, och Dave säger då att han "är inte det minsta trött"... 30 sekunder senare sover han djupt. =)

Själv var jag helt slut, men kunde inte somna! Alla tankar for runt i huvudet... om man hade kommit ihåg allt osv. Jag ansträngde mej verkligen för att slappna av och tänka på annat... men det gick inget vidare. Vid halv tre kom Pixan och jamade... då hade jag fortfarande inte somnat..! Och när klockan ringde strax före fem så hade jag fortfarande inte somnat. Härligt med ingen sömn alls... not.

Men flyget upp hit gick i alla fall strålande... och vi fick ta ombord handbagagen trots ett par kilo övervikt var. Snäll tjej i in-checkningen!

Och idag har vi varit och gosat med en fullvuxen gepard och myst med 4 st supersöta lejonungar!! Vilken härlig upplevelse det var!! =) Vill ha!! Geparden hette Eddie, och var 5 år gammal... och vilket charmtroll han var! Han spann när jag klappade honom... hahaha... lät jättehäftigt! Och lejonungarna var 3 månader och älskade att bli klappade på magen... sååå söta! =) (Kort kommer senare... orkar inte rota igenom bagaget efter usb-kabeln.)

Efter en lång dag, och med väldigt värme, så känner vi oss rätt färdiga. Blir nog tidigt sänggående ikväll. Imorrn är sista dagen i SA, och på lördag morgon intar vi Uppsala! Se upp för en vit saab på fel sida vägen, med en avslappnad tjej bakom ratten och med en godispåse i handen. ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!