26 december 2009

Julhelgen & annat

Känner att jag verkligen inte hinner uppdatera bloggen nått nu när vi är i Sverige... Tiden går så fort, och man har fullt upp precis hela tiden! Men nu ska jag göra ett försök att skriva ner lite...

Julen har varit himla mysig! Speciellt nu när det är så mycket snö ute... det blir verkligen en bra stämning utav det!
Julhelgen har spenderats med släkt- och familjemiddagar, massa god mat och en hel drös med julklappar! =)

Vi har även hunnit med att vara på julmarknad nån dag innan jul... Vi var till Steninge Slott, utanför Märsta. Där har de även butik/lager-försäljning av Orrefors, Kosta Boda och annat från "Duka/Cervera"... och på det hade de 50% rabatt. Me like!! =) Tyvärr kunde vi inte shoppa så mycket eftersom vi får ha så lite vikt med oss tillbaka... men det blev lite småsaker i alla fall och mamsen köpte en massa julkorvar och sånt på julmarknaden.. =)
Lovely!

Vi har oxå hunnit träffa lite fler släktingar, och faktiskt även slappa lite. =) Igår tog jag en promenad med med mamma o pappa... men det var himla kallt efter ett tag... hahaha... ändå var det bara nån minusgrad. Det märks att man blivit vek av all sol o värme!

Just nu sitter vi med varsin dator hos Dave´s föräldrar och laddar ner filmer för fullt... härligt med "fritt" internet! Det är sååå lyxigt att inte behöva tänka på hur många megabite man gör av med... =)
Snart vankas det Wii-spel och sen tv-kväll med OLW-ostbågar och bea-chips (som vi ännu inte hunnit premiär-smaka)..!
Vilken lyx!! =)

Hoppas eran jul varit bra!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!