06 augusti 2011

Kräftskiva med familjerna!

Ni vet Solsidan-avsnittet då Fredde och Mickan får besök utav Freddes kusin som är utlands svensk..? Då de vill fira påsk, jul, midsommar och kräftskiva samtidigt... i Oktober? Dave och jag dog av skratt när vi såg det... det är precis så det är!
Man vill trycka in så mycket svenskt som möjligt, på så kort tid som möjligt. Sen att ingen annan har lust att käka sill och färskpotatis i två veckor i sträck, eller knäck i juli... det struntar vi fullständigt i. :)
Men en kräftskiva nån vecka i förtid, var det faktiskt ingen som tyckte var märkligt; så det blev fullt hus och vi hade en jätterolig kväll! :)
Den här femkampen var det pappa som vann! Danne var god tvåa, och Dave och jag hamnade någonstans i mitten... trots att vi var domare även den här dagen... :)

Sötisen Noah

Familjerna är samlade och redo för kräftskiva

Gullungarna Noah och Eddie

Femkamp. Fr. v. Frida, Danne, Niklas, Britt och Roine

Eddie visar hur man gör. Fr. v. Niklas, Freddan, Sia, Britt, Danne, Roine, pappa.
Och Eddie och Dave längst fram.

1 kommentar:

  1. Visst måste man ha kräftskiva när man är i Sverige på sommaren. Vi har det som tradition nu. Någon av dom sista kvällarna vi är i Sverige äter vi kräftor med min familj hemma hos mamma och pappa. Gott och mysigt! Harald åker inte hem till Sydafrika förrän i morgon så han kanske skulle "fuska" och käka kräftor ikväll. Ja, ja man kan ju inte ha allt!
    Kram från CT

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, åsikt eller fundering!